Translate

Translate

Translate

torsdag 12 februari 2015

En salig röra garn!

Nja, UFO är ett lite för starkt ord...Kanske mer pågående projekt men för stunden vilande...Ja, det blir bra, VP=vilande projekt! Och sen finns det några som inte ännu är påbörjade utan bara i groningsstadiet=GP.








Bland alla garnnystan finns blivande tröja i benvit Ecco alpacka från Viking, ett sittunderlag som ska filtas i fritidsgarn från Sandnes, en restgarnsfilt i stoooora mormorsrutor av Drops Alpacka, en filt av dominorutor gjord av restgarner från sockstickning (fast några av sockarna är inte stickade än...), en tröja i Rowans silk Kid, två sjalar "What if" i olika garn, en virkad tröja i mormorsrutemodell till dottern, en ullkofta i grå nyanser från Tummelisas Shetland, en filt i svärmors växtfärgade ullgarn, en tröja i Kiito, som man nog faktiskt skulle kunna kalla ett UFO, och lite till. 

ÄEPP ( ännu ej påbörjade projekt) är tröja i Linnea från Ullcentrum, något i mullbärssilke från Fingerfärda, en tröja i lin (M&K) och Tussah silk (BC garn), sjalen "3 rätiga och en avig" i Filisilk och en underbart mjukt babyalpacka från Tant Kofta, ett grått garn, Filisilk, också från Tant Kofta, som jag har tänkt ska bli en lite stiligare kofta, senapsgul Bottany Lace från Araucania Yarns, något i röd och något i svart och något i senapsgul Westcoast från Tummelisa, kanske en långkofta i Schulanas Kid Silk samt en väst på frihand i rost-brun-gula färger i ull. Jag har även ett nystan från Schoppel Wools Crazy ball i Indian red som jag tänkte ska bli en lagom svårt sjal. Puh ! 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar